12 Mayıs Pazar günü kutlanacak Anneler Günü için ilk akla hediye çiçek. Uşak'ta çiçekçilerde hareketli saatler yaşanıyor. Birçok farklı çeşit ve konseptte hazırlanan  ürünler tezgahlarda yerini alırken, sık tercih edilen saksı çiçeklerinin fiyatı 200 ila bin lira arasında değişiyor.

Uşak Çi̇çek

Uşak'ta çiçekçiler bir hafta öncesinden Anneler Günü hazırlıklarına başladı. Anneler Günü’nde çok sık tercih edilen bahar çiçekleri 200 lira ile bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Buketler ise 350 ila 500 lira arasında satış fiyatı ile tezgahları süslüyor. Uşaklı vatandaşlar, bütçesine göre sevdiklerini mutlu etmek için çiçeğini alarak 1 gün öncesinden evinin yolunu tuttu. 

Uşak Çi̇çek Fi̇yatlari

Rengarenk görünümleri ile bahar çiçekleri tezgahları süsledi. Uşak'ta ki çiçekçilerde her bütçeye uygun saksıda ve buket çiçek bulmak mümkün. Uşak'ta çiçek fiyatları ise öyle;

Saksıda Cam Güzeli çiçeği 75 TL, Kalanşo çiçeği 150 - 200 TL arasında, Karanfil buketi 100 TL, karışık çiçek buketi 200 TL, Gül buketi 300 TL, Papatya buketi 350 TL, Begonya 400 TL, Ortanca 500 TL. Dilerseniz açık çiçeklerden kendiniz seçerek buketinizi oluşturabiliryosunuz. 

Yarın Afyonkarahisar'da Planlı Elektrik Kesintisi Yarın Afyonkarahisar'da Planlı Elektrik Kesintisi

Muhabir: Ece Yıldırım