Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu? Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu?

Son bir haftada Uşak’ta birçok cadde ve sokak gece gündüz ilaçlanarak vatandaşların haşerattan rahatsız olması engellenmeye çalışılıyor.

Vtrner (2)

Yaz aylarının gelmesi ve sıcakların artmasıyla artan haşere popülasyonuna engel olmak ve halk sağlığını korumak için gece gündüz çalıştıklarını belirten Uşak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, son bir hafta içerisinde ; Hacıkadem, Yeşil Karaağaç, Bozkurt, Işık, Cumhuriyet Kasapoğlu Deresi ve Kuyucak yolu gibi mahalle ve semtlerde yoğun bir şekilde ilaçlama çalışması yaptıklarını belirttiler.

Vtrner (1)

Yetkililer; ,“Sivrisinek, larva ve uçkun ile mücadelede Uşak’ın her noktasını ilaçlamaya çalışıyoruz.

İlaçlama ekiplerimiz, belirlenen program çerçevesinde şehrin farklı bölgelerinde düzenli olarak ilaçlama faaliyetleri gerçekleştiriyor. Bu kapsamda, su birikintileri, yeşil alanlar ve parklar gibi sivrisineklerin üreme alanları özellikle hedef alınıyor. Sıcak havaların etkisiyle artan sivrisinek ve uçkun popülasyonu, Uşak halkını rahatsız etmemesi için çok titiz davranıyoruz.  Vatandaşlarımızın rahat ve huzurlu bir yaz geçirmeleri için çalışıyoruz. Bu mücadele, sadece sivrisinekleri yok etmek değil, aynı zamanda hastalıkların yayılmasını önlemek ve halk sağlığını korumak amacıyla da büyük önem taşıyor” ifadesini kullandılar.

Vtrner (6)

Muhabir: SALİH KILINÇ