Trafik Şube Müdürlüğü trafik kazalarında yaşanan can ve mal kayıplarının önüne geçmek için yaya trafiğinin yoğun olduğu geçitlerde karşıdan karşıya geçiş sırasında telefonla konuşan, ışıklara riayet etmeyen, dikkatsiz bir şekilde yola çıkan yayalara uyarılarda bulundu.

Uşak Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde Ankara –İzmir Karayolu Stat Kavşağında yaya geçitlerinde vatandaşlara ve sürücülere bilgilendirme yapıldı.

Mevlitmd (1)

Trafik Şube Müdürü Mevlut Akça, bizzat kavşağa gelerek yayaları bilgilendirdi ve sürücüleri yaya geçitlerinde dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Uşak’ı bu yaz hem yangın hem sel vurdu Uşak’ı bu yaz hem yangın hem sel vurdu

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “Trafikte ve sokakta ilerlerken öncelikle yaya yolundan ilerleyin, diyoruz. Görünür olun, diyoruz. Çünkü görünür olmak trafik kazalarında can güvenliği bakımından oldukça mühim. Trafik ışıklarına muhakkak riayet edin, diyoruz. Bir diğer önemli başlık yaya geçidini kullanalım. Yaya geçidi dışında başka bir geçit olmayan yerde can güvenliğinizi riske atacak bir takım şeyleri yapmayalım istiyoruz ve yola odaklanmak gerektiğini düşünüyoruz “ denildi.

Mevlitmd (2)

Editör: Seher ZEYBEK