Uşak emniyet müdürlüğü Haberleri

Uşak emniyet müdürlüğü haberleri ve güncel Uşak emniyet müdürlüğü gelişmeleri, Uşak emniyet müdürlüğü ile ilgili tüm video, Uşak emniyet müdürlüğü fotoğrafları ve Uşak emniyet müdürlüğü haberleri Yeşil Sivaslı Gazetesi sitemizde


Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü, piyasa değeri 7 milyon TL olan kaçak sigar ve tütün mamullerinin yakalandığını açıkladı.

Gündem

Uşak merkezli Mersin ve İzmir illerinde yapılan eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda göz altına alınan 1 4kişinin tutuklandığı açıklandı.

Gündem

Uşak ve Mersin'de uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyonda gözaltına alınan 14 şüpheliden 12'si tutuklandı.

Genel

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün, Uşak’ta nisan ayında meydana gelen asayiş olaylarıyla ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Gündem

Uşak'ta Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri renkli anlara sahne oldu. Etkinliklerde öğrencilere trafikle ilgili bilgiler verildi.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; piyasa değeri yaklaşık 4.750.000 TL olan; 3 milyon 700 bin adet, kaçak makaron ele...

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü ekipleri kaçakçılık yapan şahıslara yönelik düzenlediği bir operasyonda bol miktarda kaçak dolu makaron ele geçirdi.

Gündem

Banaz ilçesinde tıra yüklü kaza süs verilmiş araçta bulunan silahlar Uşak’ta silah deposu gibi bir evin ortaya çıkmasına neden oldu.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü, 6 ilde düzenlenene Mahzen – 35 Operasyonu kapsamında silah zoruyla tefecilik yapan Erkan Saltık çetesinin çökertildiğini açıkladı.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü daha önce defalarca uzatılan yivsiz av tüfekleri ruhsatname yenileme süresinin bu kez 01 Eylül 2024 tarihinde sona...

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü’nde Muhabere Elektronik Şube Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Emniyet Müdürü Mehmet Fatih Beyazköse’nin vefatı büyük üzüntü yarattı.

Gündem

Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Aynı zamanda TBMM’nin l ilk açılışının 104. Yıl dönümü.

Gündem

Uşak’ta polis ve jandarma, öğrencilerin güvenli bir şekilde yolculuk yapabilmesi içinokul servis araçları ve şoförlerini denetledi.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bayram arifesinde uyuşturucu ve silah yakaladı.

Gündem

İçerisinde bulunduğumuz Polis Haftası ve yaklaşan Ramazan Bayramı nedeniyle Uşak’ta yaşayan polis aileleri, Uşak Emniyet Müdürlüğü tarafından unutulmadı.

Gündem

Uşak'ta Türk Polis Teşkilatı'nın 179. kuruluş yıl dönümü ve Polis Haftası dolayısıyla tören gerçekleştirildi.

Gündem

Dün Uşak’ta bir eve yapılan operasyonda uyuşturucu ve silahla yakalanarak göz altına alınan 3 kişiden birisinin çıkarıldığı mahkemece tutuklandığı açıkladı.

Gündem

Uşak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri operasyonla ruhsatsız silahlar ve uyuşturucu madde ele geçirdi.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri düzenledikleri bir perasyonda, uyuşturucu madde ve kaçak silahlar yakaladı.

Genel

Uşak Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda uyuşturucu maddeler ele geçirildi.

Gündem

Uşak Valisi Dr. Turan Ergün ve eşi Hülya Ergün, Mübarek Ramazan ayında bakın ilk iftarlarını kimlerle yaptı?

Genel

Uşak Valiliği, Uşak Emniyet Müdürlüğü ve Uşak Jandarma Komutanlığı tarafından son bir ayda yapılan uygulamalar hakkında kamuoyunu bilgilendirdi.

Gündem

Okuma yazmayı öğrenen Yaşar Akar İlkokulu birinci sınıf öğrencileri, Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu’ya mektup yazdılar.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü (KOM Şube) ekipleri düzenledikleri bir operasyonda çok miktarda kaçak alkol yakaladı.

Gündem

Dikilitaş Mahallesinde silahlar patladı. İki grup arasında çıkan çatışmada biri ağır iki kişinin yaralandığı öğrenildi.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü, kaçakçılık suçlarına karşı yürütülen etkili operasyonlar kapsamında gerçekleştirdiği son başarılı operasyonu kamuoyuyla paylaştı.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürlüğü, yılbaşı tedbirleri çerçevesinde operasyonlarına ve denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

Gündem

Uşak Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kolcu, Uşak’ta uyuşturucu kullanımı hakkında bilgiler verdi.

Genel

Uşak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda çok sayıda kaçak silah ele...

Gündem

Uşak Emniyet ekipleri Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü sokak satıcısı ve torbacı 15 kişiyi eş zamanlı operasyonlarla 3 ayrı ilde...