CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, Uşak Kuaförler ve Berberler Esnaf Odası üyesi erkek kuaför ve berberleri ve aileleriyle düzenlediği bir kahvaltıda bir araya geldi.

Berber ve kuaförlere projeleri hakkında bilgi veren Yalım seçildiği takdirde, Uşak Üniversitesi ve Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi arasında hafif raylı sitemi mutlaka hayata geçireceğini bir kez daha vurguladı.

Yalım, İsmetpaşa Caddesi üzerinde herhangi bir çalışmayı kesinlikle düşünmediğini belirterek yeni otogar projesinin hazır olduğunu da belirti ve konuklarına projesini gösterdi.

Edinilen bilgilere göre; Yalım eski Çarşamba pazaryerine çok katlı ve otoparkı bulunan bir pazaryeri projesi yapmak istediğini de belirtti.

“GURBETÇİ FESTİVALİ İÇİN 20 MİLYON TL HARCANMIŞ”

Yalım, Uşak Hameli Yörükleri Dernek Başkanı olan Uşak’ın tanınmış kuaförlerinden Özkan Çam’ın; “Sayın Yalım, Hameli Yörükleri Derneği olarak her yıl düzenlediğimiz festivale Türkiye’nin 81 ilinden konuklar geliyor. Biz bu etkinliğimizi Uşak’ın tanıtımı açısından çok önemli buluyoruz. Seçildiğiniz takdirde bize destek olacak mısınız” sorusuna da şöyle cevap verdi:

“Şayet sizlerin de desteği ile Uşak Belediye Başkanı seçilirsem, bundan sonra şehrimizin tanıtımı için sizlerle yapılacak her türlü etkinliğe destek olacağım.

Ancak, bundan sonra festivaller amacına yönelik daha ekonomik ve rasyonel bir şekilde gerçekleşecektir. Örneğin bir gurbetçi festivali için yaklaşık 20 milyon lira harcandığı yönünde bilgiler geliyor. Bunları artık yapmayacağız.

Haziran ya da Temmuz aylarında çok büyük bir “Uşak Tarhana Festivali” düzenlemeyi düşünüyoruz.

Bunun dışında sizler gibi STK’lar ve ilçelerle ortaklaşa festivaller düzenleyip Eşme ilçemizin kilimi, Sivaslı ilçemizin biberi ve Comburt köyümüzün fasulyesi gibi ürünlerimizi daha iyi tanıtabiliriz.”

Erkek kuaförleriyle düzenlenen kahvaltı ve toplantı hakkında kısa bir değerlendirme yapan CHP Uşak Belediye Başkan Adayı Özkan Yalım, “ Uşak erkek kuaförleri ile bir araya geldik. Usta ellerin sanatlarının öneminden ve bu mesleklerin devamı için gerekli projelerimizden bahsettim. Programımıza eşlik eden oda başkanımız Yusuf Afşar ve kuaförlerimize teşekkür ederim” dedi.

Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi Kütahya'da Yarın Planlı Elektrik Kesintisi

Özkan Yalım4

Muhabir: Salih KILINÇ