Sivaslı'dan kutsal topraklara gidecek 23 kişilik hac kafilesi için Sivaslı İlçe Müftülüğü tarafından uğurlama merasimi organize edildi. Hacı adayları için  Gölbahçe Camisi önünde program düzenlendi. Programa Sivaslı Belediye Başkanı Bahri Azatçam, hacı adayları ve aileleri katıldı. Program, Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Sivaslı İlçe Müftüsü Murat Kumtepe, hacı adaylarının sağ salim gidip dönebilmeleri için dua etti. Program,  tekbir, salavat ve telbiyeler eşliğinde devam etti. Yıllardır hac farizası yerine getirmeyi bekleyen hacı adayları ile yakınları duygu dolu anlar yaşadı. Karahallı'dan gidecek hacı adayları da Sivaslı'da düzenlenen uğurlama programına katıldı.

 Sivaslı Hacı Adayları

Antalya'nın Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerleri Antalya'nın Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerleri

Uğurlama programına katılan vatandaşlar, hacı adaylarından ülkemiz için, Gazze'de yaşanan insanlık vahşetinin son bulması için kutsal topraklarda bol bol dua etmesini istedi. Uşak'tan kutsal topraklara hareket edecek olan toplamda 216 kişilik hacı kafilesinden 23 hacı adayı ile en fazla katılım sağlayan ilçe Sivaslı oldu. 

Sivaslı İlçe Müftüsü Murat Kumtepe'nin hac ibadetinin ve kutsal toprakların önemine değindiği sohbeti ve uğurlama duası ile program sona erdi. Program sonunda yakınlarıyla vedalaşan hacı adayları, gözyaşları iyi dilek ve dualarla kutsal topraklara uğurlandı. 

Muhabir: Ece Yıldırım