Türk Sağlık-Sen Uşak Şube Başkanı Mehmet Özkuk, Sivaslı Devlet Hastanesi ve Sivaslı Toplum Sağlığı Merkezi'nde çalışan hemşirelerin 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası'nı ve Anneler gününü kutladı. 

Türk Sağlık-Sen Uşak Şube Başkanı Mehmet Özkuk, Ziyaret ettiği sağlık kurumlarında hemşilere gül dağıtarak anneler gününü de kutladı. 

Türk Sağlık-Sen Uşak Şube Başkanı Mehmet Özkuk, Anneler gününün anlam ve önemine ithafen bir konuşma yaptı. 
Çıkarsız, kuşatıcı ve engin sevginin, kayıtsız merhametin sözlüklerdeki karşılığı şefkat, hayatımızdaki karşılığı ise annedir diyen Özkuk, "Sevgi, karşılık bekleyen ve gönlü yalnızca sevilene yönelten bir duygu iken anne, evladına beslediği hisler nedeniyle sevgisini bütün çocuklara ve hatta bütün canlılara sunar. Bu bakımdan annelik fedakârlığın, alçak gönüllülüğün, merhametin, paylaşmanın ve şefkatin tecelligâhıdır.  İnsanlık karşılıksız sevmeyi, incinse de incitmemeyi, hayatı pahasına hayat vermeyi annelerden öğrenmiştir.

Türk Sağlık Sen Uşak Şubesi

Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler Pamukkale Doğal Güzellikleri Ve Gezilecek Yerler

Biz de Türk Sağlık-Sen olarak başta şehit anneleri olmak üzere tüm annelerimize minnet duygularımızı bir kez daha ifade ediyor, hayatta olmayanlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Günlük yaşantımızın bir parçası haline gelmiş olan savaşları, katliamları, açgözlülüğü, bencilliği düşündüğümüzde, insanlığın sevgiden, merhametten, vefadan, paylaşımcılıktan ne denli koptuğunu görüyor, insani değerlerimizi kaybetmemizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Bu bakımdan insanlığın kurtuluşunun anne sevgisini ve ana yüreğini anlamaktan geçtiğine inanıyoruz. Anneler gününde, hangi yaşta olursak olalım, annemizin gözündeki en masum, en çocuk halimizle, saçlarımız okşanmaya, gözyaşlarımız silinmeye, ruhlarımız arınmaya muhtaç bir halde annelerimizin huzuruna çıkıyor, ellerinden öpüyor, hayır dualarını bekliyoruz. Bütün annelerin anneler günü kutlu olsun." dedi. 
                          

Muhabir: Ece Yıldırım