Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu? Uşakspor Teknik Direktörü kim oldu?

Kendini destekleyen tüm Ulubey halkına teşekkür eden genç başkan, mesajında şu ifadelere yer verdi.

Çok değerli Ulubeyli Hemşerilerim:

Milletçe bir seçim dönemini daha geride bıraktık. 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde siz değerli hemşerilerimizin desteğiyle bir kez daha Ulubey Belediye Başkanlığı görevini kazanmanın haklı gururu ve sevinci içeresindeyiz.

Seçimlerin ülkemize ve ilçemize hayırlar getirmesini temenni ederim. Türkiye Yüzyılında hemşerilerimizin büyümeye gelişmeye ve istikrara olan inancını bir kez daha gördük.

Göreve geldiğimiz 2019’dan 2024 yılına kadar söz verdiğimiz ve gerçekleştirdiğimiz birbirinden değerli projelerle siz değerli halkımıza en iyi hizmet sunmaya çalıştık. Yeni dönemde de hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edecek güzel ilçemizi her alanda geliştirmeyi sürdüreceğiz.

Başkanlığımız boyunca kimseyi ayrıştırmadan birlikte belediyecilik anlayışı ile hareket ettik, birlikte başardık. İnşallah birlikte yürüyeceğiz.

Geçirdiğimiz yoğun seçim maratonunda bizlere her türlü desteği sunan ve her daim yanımızda olan özveriyle çalışan aileme meclis üyelerimize, çalışma ekibime, tüm parti teşkilatı üyelerimize, personelimize, dostlarımıza ve arkadaşlarımıza, ayrıca tüm seçmenlerimize en kalbi duygularımla teşekkürlerimi sunarım.

Beni bu kıymetli göreve layık gören Ulubeyli hemşerilerimizle gece gündüz demeden çalışmaya, ilçemizi daha güzel yarınlara ulaştırmak için mücadeleye devam edeceğiz.

TEŞEKKÜRLER ULUBEY...

Muhabir: SALİH KILINÇ