Kışla köylüler, Ulubey İlçe Müftülüğü ‘nün Ramazan ayı münasebetiyle Hz. Muhammed'in (sas) Sakal-ı Şerifi’ni ziyarete açtığı Kışla Ulu Camii’ne akın etti.

Uşak Seramik hisseleri aynı hızla çakıldı Uşak Seramik hisseleri aynı hızla çakıldı

Program öncesi Camide bulunan din görevlileri cemaatte Kur’an-nı Kerim ziyafeti sundu. Sakal-ı Şerif'i ziyaret etmek için gelen vatandaşlar sıraya geçerek salavat getirdi, dua etti.

Sakalıserif (2)

Bazı vatandaşların duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadığı görüldü.

Ulubey İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “02.04.2024 Salı günü teravih namazından sonra İlçemiz Kışla Ulu Camii’nde İlçe Müftümüz Mehmet Nerkiz koordinesinde ve salavatlar eşliğinde Sakal-ı Şerif ziyareti gerçekleştirilmiştir.

Kadın-erkek köy halkının yoğun ilgi gösterdiği ve duygu dolu sahnelere vesile olan program sonunda cemaat, köylerinde ilk defa böyle bir program düzenlenmesinden dolayı memnun kalmışlardır.

İlçe Müftülüğü olarak bizler de, bu programın köylerinde gerçekleşmesi için gayret eden ve iki cami cemaatini bir arada toplayan Kışla Köyü Ulu Camii İmam Hatibi İsmail Ardıç ve Yeni Camii İmam Hatibi Şerafettin Çakır hocalarımıza teşekkür ederiz” denildi.

Sakalıserif (3)

Muhabir: SALİH KILINÇ