Bugün, 11 Eylül 2001 tarihinde İkiz Kulelere yapılan saldırıların bahane edilip İslam Dünyasının tarumar edildiği tarihin yıldönümü!

11 Eylül 2001 tarihinde dünya, New York’ta bulunan İkiz Kulelere yapılan saldırı ile uyandı. Büyük Güç Amerika, karıncanın ayak sesini bile duyabilecek teknolojiye sahipken nasıl olduysa kocaman kocaman uçakların rotadan çıkıp saldırı yaptığını fark edecek kapasitede değildi. Binaların demir yapısının bile yandığı saldırılarda ne hikmetse teröristlerin pasaportlarını bulan Amerikalı yetkililer, saldırının faillerini hemen belirledi ve fatura, Batıyı kıskanan “terörist Müslümanlara” kesildi.

Batı dünyası ABD’nin öncülüğünde, liyakatsiz ve iş birlikçi İslam Ülkelerinin de yöneticileri sayesinde elini kolunu sallaya sallaya İslam Dünyasına ve Müslümanlara savaş açtı. Zamanın ABD Başkanı oğul Bush saklama gereği duymadan “Haçlı Seferlerini” başlattığını ilan etti. İslam coğrafyasına ve Müslümanlara karşı başlatılan ve 22 yıldır devam eden işgal girişimi ve savaş, İslam Dünyasını kan ve gözyaşına boğdu ve hala daha da boğmaya devam ediyor. Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) etrafında İslam Ülkelerinin şekillendirilmesi hala daha devam ediyor gözüküyor. Emellerine ulaşamayan emperyalist/küresel güçler tarafından dünyanın içine atıldığı bu durumdan bir an önce kurtulmak için önce Müslümanların İslam Birliği çatısı altında ardından da sağduyulu insanların ve ülkelerin birlik içinde hareket etmesi dileği ile.